۱۳۸۸ مرداد ۱۳, سه‌شنبه

آش شله قلمكار

مواد لازم : (برای 4 نفر)سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، شوید، گشنیز، اسفناج و پیازچه)برنچ: 100 گرم نخود: 100 گرم لوبیا: 100 گرم عدس: 100 گرم گوشت گاو یا گوسفند: 500 گرم پیاز بزرگ: 3 عدد زردچوبه: نصف قاشق چایخوری روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه طرز تهیه: نخود، لوبیا و عدس را 4 تا 5 ساعت در آب بخیسانید. پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. گوشت را نیز خرد کنید و همراه با پیاز تا زمانی که رنگش تغییر کند. لپه، لوبیا، عدس، زردچوبه، نمک، فلفل و آب داغ را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و آن را 1 ساعت روی شعله بگذارید. برنج را بشوئید و آن را به آش اضافه کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر حرارت دهید. سبزیجات را شسته و خرد کنید. آنها را نیز در آش ریخته و 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت دهید. چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید و در صورت ضرورت در حین کار آب اضافه کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر