۱۳۸۸ مرداد ۱۴, چهارشنبه

جوجه تابه ای

مواد لازم براي 4 نفر

گوشت مرغ بي استخوان ( ران يا سينه ) ------------------- 500 گرم

پياز ----------------------------------------------------------- 2 عدد متوسط

سير ---------------------------------------------------------- 1 حبه

سماق – نمك و فلفل ---------------------------------------- به مقدار لازم

گوجه فرنگي -------------------------------------------------- دو عدد متوسط

برگ نعناع تازه ------------------------------------------------ 7-8 عدد

فلفل سبز قلمي --------------------------------------------- 2-3 عدد

آبليمو --------------------------------------------------------- نصف استكان

ماست معمولي ----------------------------------------------- 2 قاشق غذا خوري

زعفران دم كرده ----------------------------------------------- 1 قاشق غذا خوري

روغن ---------------------------------------------------------- به مقدار لازم

طريقه برش زدن گوشت مرغ براي جوجه تابه اي خاله خانم

طرز تهيه :

گوشت مرغ را به قطعات يك اندازه برش بزنيد . دقت كنيد برش ها خلاف جهت بافت گوشت مرغ باشد .تكه هاي برش خورده را با آب سرد كمي بشوئيد و كنار بگذاريد تا خشك شود .

دو عدد پياز ، سير ، يك عدد گوجه فرنگي و برگ هاي نعناع را ساطوري خرد كنيد و همراه سماق ، نمك و فلفل، ماست ، زعفران دم كرده و آبليمو خوب مخلوط كنيد و داخل يك كيسه فريزر بريزيد . تكه هاي مرغ را داخل كيسه بريزيد و خوب تكان دهيد تا تكه هاي مرغ كاملا با مواد مخلوط شوند . بهتر است كسيه رو روي تخته كار بگذاريد و با وردنه چند بار روي آن بكشيد تا پشت و روي تكه هاي مرغ كاملا به مواد آغشته شود .

لازم است به مدت 2 ساعت مواد در يخچال استراحت كنند . در اين مدت چند بار كيسه را تكان دهيد تا مواد در كيسه ته نشين نشوند .

تكه هاي مرغ‌ آماده مصرف

بعد از دو ساعت تكه هاي مرغ را از ساير مواد جدا كنيد ، بقيه مواد را دور بريزيد و تكه هاي مرغ را بدون اينكه شستشو دهيد ، پاك كنيد تا خرده هاي پياز يا ... به آنها نچسبيده باشد . و مقداري سماق روي آنها بپاشيد تا هنگام سرخ شدن روغن كمتري به خود جذب كنند .

در يك تابه مقداري روغن مخصوص سرخ كردن بريزيد و صبر كنيد تا روغن كاملا داغ شود ، با يك نمك پاش مقدار خيلي كم نمك داخل روغن بريزيد تا روغن در اثر حرارت به بيرون نپاشد ، تكه هاي مرغ را داخل تابه بچينيد ، و با حرارت بسيار ملايم پشت و روي مرغ هارا كاملا سرخ كنيد . يك عدد گوجه با قيمانده را حلقه حلقه كنيد ، و همراه فلفل سبز ها روي مرغ ها بچينيد ، يك استكان آب جوش به تابه اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد تا با حرارت ملايم و درب بسته ، به مدت 20 دقيقه مواد كاملا مغزپخت شوند .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر