۱۳۸۸ مرداد ۲۵, یکشنبه

کباب برگ

مواد لازم:
گوشت راسته گوسفند يا گوساله :: 1 کيلو
پياز :: 2 عدد
روغن زيتون :: 1 استکان
فلفل :: به مقدار کم



طرزتهيه قبــــــــل از تهيه کباب برگ، بايد گوشت راسته گوسفند يا گوساله را در پياز رنده شده ، کمي فلفل و آبليمو به مدت 24 ساعت خواباند .



راسته را به پهناي دلخواه و بقطر نيم سانتيمتر بريده، سپس پياز رنده شده، روغن زيتون ، فلفل و کمي آبليمو به آن مي افزايم و مي گذاريم لااقل 12 تا 24 ساعت در اين مايع بخوابد د گوشت را به سيخ کشيده و کمي روي آنرا با کارد مي کوبيم . آتش را آماده کرده و کبابها را روي آن مي گذاريم . مقداري نمک روي هر دو سمت آن پاشيده و دقت کنيد که هر دو سمت آن خوب بپزد . کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر