۱۳۸۸ مرداد ۲۵, یکشنبه

کتلت

مواد لازم:
250 گرم گوشت چرخ کرده
500 گرم سيب زميني
1 عدد تخم مرغ
نيم قاشق چاي خوري زردچوبه
1 قاشق چاي خوري نمک و فلفل
روغن به اندازه کافي




طرزتهيه سيب زميني‌ها را بشوييد و سپس آب‌پز کنيد (با مقدار کافي آب در قابلمه قرار بدهيد و بپزيد)، معمولا 25 تا 30 دقيقه زمان براي آب‌پز کردن سيب زميني‌ها کافي است.
وقتي سيب زميني‌ها آب‌پز شد آب آنرا تخليه کنيد و بگذاريد سرد شوند.
پوست سيب زميني‌ها را بکنيد و با رنده (ريز) آنها را رنده کنيد. حالا گوشت، سيب زميني رنده شده را مخلوط کنيد و تخم مرغ را هم در آن بشکنيد و با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه خمير را خوب مخلوط کنيد (براي مخلوط کردن سوسول بازي را کنار بگذاريد و از دستان مبارک استفاده کنيد).



بعد از مخلوط کردن، ماهي تابه را روي آتش بگذاريد و روغن داخل آن بريزيد بگذاريد خوب گرم شود. می تونید از قالب مخصوص کتلت استفاده کنید و تک تک مایع را قالب بزنید.بعد درون مایتابه بگذارید.
تا پر شدن تمام سطح ماهي تابه اين کار را ادامه دهيد و بعد مراقبت کنيد تا کتلت‌ها سرخ شوند. وقتي طرف اول آنها سرخ شد يکي يکي آنها را برگردانيد و بگذاريد طرف ديگر آن هم سرخ شود. پس از سرخ شدن آنها را برداريد و در ديس بچينيد. وقتي همه کتلت‌ها سرخ شدند با گوجه فرنگي و سبزيجات و اگر دوست داريد خيارشور تزئين کنيد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر