۱۳۸۸ مرداد ۱۳, سه‌شنبه

آش گندم

مواد لازم : (برای 4 نفر)گندم: 100 گرماسفناج: 700 گرمآرد نخودچی: 50 گرملوبیا چشم بلبلی: 50 گرمعدس: 50 گرملپه: 3 قاشقپیاز بزرگ: 2 عددزردچوبه: نصف قاشق چایخوریآرد، روعن، نمک و فلفلطرز تهیه: لپه، عدس، لوبیا و گندم را 4 تا 5 ساعت در آب بخیسانید. پیازها را پوست کنده و ریز کنید و آنگاه در روغن سرخ کنید تا رنگش طائی شود. سپس آب داغ، لپه، نخود، لوبیا، عدس، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی شعله ملایم یک ساعت حرارت دهید. در این مدت آن را هم بزنید.اسفناج و سبزی ها را شسته و خوب خرد کنید و آنرا به آش اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه دیگر آنرا حرارت دهید. سپس یک قاشق آرد را چند دقیقه در روغن سرخ کنید و آن را به آش اضافه کنید و باز هم چند دقیقه ای حرارت دهید و در این مدت مرتباً آن را هم بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر