۱۳۸۸ مرداد ۱۶, جمعه

ونوشک پلو

مواد لازم :

ـ برنج ۲ پیمانه

ـ گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

ـ ونوشک تازه ۱ پیمانه

ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری

ـ روغن به قدر کافی

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

طرز تهیه:

گوشت،ونوشک ، نمک و زردچوبه را با یک و نیم لیوان آب بپزید وقتی پخته شد رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً آب آن جوش رود .کمی رو غن حیوانی یا روغن زیتون به آن اضافه کنید و پیاز سرخ شده را هم در آن بریزید و حرارت را خاموش کنید .

برنج را به صورت کته یا آبکش تهیه کنید .

بعد از اینکه پلو دم کشید آنرا در دیس بکشید و لا به لای آن گوشت بریزید و یا اینکه با گوشت و برنج زعفرانی تزیین کنید.

ونوشک پلو ( آشپزی رنگین )

ونوشک پلو

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر