
مواد لازم براي 4 نفر
سينه مرغ بي استخوان ------------------------ 1 عدد كامل
پياز ---------------------------------------------- 1 عدد متوسط
تخم مرغ ---------------------------------------- 1 عدد كامل
زعفران دم كرده --------------------------------- 1 قاشق غذا خوري
آرد سوخاري ------------------------------------ 2 قاشق غذا خوري
نمك ، فلفل ------------------------------------- به مقدار لازم
طرز تهيه :
سينه مرغ و پياز را با هم چرخ كنيد تا كاملا يكدست شوند ( ميتوانيد به جاي چرخ گوشت از انواع ميكسر يا غذا ساز هم استفاده كنيد )
بعد آرد سوخاري ، تخم مرغ ، زعفران و نمك و فلفل را اضافه كنيد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و چند دقيقه كاملا ورز دهيد .
كمي روغن را در تابه بريزيد و صبر كنيد تا كمي داغ شود ، مقداري از مخلوط را به به شكل مستطيل هايي به قطر حداكثر نيم سانتيمتر و طول حدود 20 سانتيمتر ( تقريبا سايز كباب لقمه اي ) درآوريد و در روغن هر دو طرف آنرا با حرارت ملایم سرخ كنيد.
كباب ها را در ظرف مناسب بچينيد و همراه برنج يا نان سرو كنيد .
نكته :
( خاله خانم ) بافت اين مخلوط به شكلي است كه ميتوانيد غير از كباب لقمه اي ، آن را به اشكال ديگر هم قالب بزنيد . فقط دقت كنيد كه ضخامت كباب بيش از نيم سانتيمتر نباشد تا مغز كباب خام نماند .
اگر مقدار كمي ( يك قاشق چايخوري ) سماق هم به مخلوط اضافه كنيد ، هم طعم كباب بهتر ميشود و هم عطر آن .
دقت كنيد سينه مرغ كاملا بدون چربي باشد .
اگر براي ميكس كردن كباب از هر وسيله اي غير از چرخ گوشت استفاده ميكنيد ، قبل از شروع به ميكس كردن مرغ و پياز ، پياز را جداگانه كاملا ميكس كنيد ! در غير اين صورت پياز خوب با مرغ مخلوط نميشود . بهتر است براي احتياط دو يا سه بار كاملا مرغ و پياز را چرخ يا ميكس كنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند و كباب بافت منسجمي بگيرد و هنگام سرخ كردن باز نشود .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر