۱۳۸۸ مرداد ۱۶, جمعه

لوبیا پلو

مواد لازم :

ـ برنج ۳ پیمانه

ـ لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه

ـ گوشت ۴۰۰ گرم

ـ شوید خشک یا تازه خرد شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ روغن به مقدار لازم

ـ نمک قدری

ـ زعفران دمکرده ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

لوبیایی را که از قبل در آب خیساند ه اید را با کمی نمک بپزید. برنج را با ۴ پیمانه آب وکمی نمک و روغن به صورت کته بپزید و وقتی آبش را جمع کرد لابلای آن شوید بپاشید و بگذارید دم بیفتد . گوشت را جدا گانه با نمک و زردچوبه و دارچین وزنجبیل و پیاز بپزید وقتی برنج آماده شد یک کفگیر برنج وبعد یک کفگیر لوبیا ودوباره برنج وبعد لوبیا ... آنقدر تکرار کنید تا دیس پر شود و با گوشت نوش جان کنید .

لوبیایی که در تصویر میبینید کمی متفاوت تر از لوبیای چشم بلبلی است و مخصوص منطقه غرب کشور میباشد و موقع پخت رنگ قرمز به خود میگیرد و بسیار خوشمزه و از نظر اندازه کوچکتر هم هست .

لوبیا پلو

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر