۱۳۸۸ مرداد ۲۵, یکشنبه

کباب یونانی

مواد لازم:
گوشت فيله پاک کرده :: 1 کيلوگرم
فلفل سبز دلمه :: 2 تا 3 عدد
پيازمتوسط :: 2 تا 3 عدد
کره :: 100گرم
نمک وفلفل :: به مقدار کافي



طرزتهيه گوشت را ازطول به طول يک انگشت به يک اندازه مي بريم وبعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسيم مي نماييم (بسته به قطر فيله) به طورکلي اين کباب بايد تقريبا به قطر دو انگشت باشد .



يکي از پيازها را رنده کرده آب آن را با دو قاشق روغن زيتون و کمي فلفل مخلوط مي نماييم و گوشت را چند ساعت دراين سس مي خوابانيم در صورت نداشتن فرصت کافيست گوشت را با اين سس مخلوط نماييم بعد گوشت را به ترتيبي که يک تکه گوشت يک تکه فلفل و يک تا دو پر پياز به سيخ مي کشيم و روي حرارت ملايم کباب مي کنيم و گاهي روي کباب کمي کره آب کرده مي ماليم و در اواخر طبخ کمي نمک به دو طرف سيخ مي پاشيم و در آخر کمي کره روي کباب ها مي گذاريم .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر