مواد لازم
– جوانه ماش 1 پيمانه
– نخود فرنگي 2/1 پيمانه
– مغز گردو 2 قاشق غذا خوری
– زيتون سبز 2/1 پيمانه
– ذرت 2/1 پيمانه - پيازچه 6 ساقه
– جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذا خوری
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– آب ليمو ترش تازه 4 قاشق غذا خوری
– گلپر 1 قاشق چايخوری
– روغن زيتون 2 قاشق غذا خوری
– گوجه فرنگي متوسط 3 عدد
– خيار شور 2 عدد
طرز تهیه
ابتدا نخود فرنگی و ذرت را آبپز مي کنيم خيار شور ، پيازچه و جعفری را خرد مي کنيم ، زيتون را از هسته جدا مي کنيم. گوجه فرنگي را فيله مي کنيم با مغز گردو ، جوانه ماش و سبزيجات را ترکيب در آخر سس که شامل روغن زيتون ، آب ليمو ترش تازه ، فلفل و گلپر است اضافه نموده و حدود نيم ساعت در يخچال مي گذا ريم که خنک شود و بعدآماده سرو است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر