۱۳۸۸ شهریور ۹, دوشنبه

سالاد جوانه ماش

مواد لازم
– جوانه ماش 1 پيمانه

– نخود فرنگي 2/1 پيمانه

– مغز گردو 2 قاشق غذا خوری

– زيتون سبز 2/1 پيمانه

– ذرت 2/1 پيمانه - پيازچه 6 ساقه

– جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذا خوری

– نمک و فلفل به مقدار لازم

– آب ليمو ترش تازه 4 قاشق غذا خوری

– گلپر 1 قاشق چايخوری

– روغن زيتون 2 قاشق غذا خوری

– گوجه فرنگي متوسط 3 عدد

– خيار شور 2 عدد


طرز تهیه
ابتدا نخود فرنگی و ذرت را آبپز مي کنيم خيار شور ، پيازچه و جعفری را خرد مي کنيم ، زيتون را از هسته جدا مي کنيم. گوجه فرنگي را فيله مي کنيم با مغز گردو ، جوانه ماش و سبزيجات را ترکيب در آخر سس که شامل روغن زيتون ، آب ليمو ترش تازه ، فلفل و گلپر است اضافه نموده و حدود نيم ساعت در يخچال مي گذا ريم که خنک شود و بعدآماده سرو است.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر