مواد لازم:
برنج:1 کیلو سینه مرغ: 2عدد
سیب زمینی خلال:3عدد زرشک :4قاش غذاخوری
رب:2قاشق غذاخوری پیاز :1عدد
روغن به اندازه لازم زعفران آبکرده: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ را با کمی نمک و زعفران و پیاز آب پز میکنیم پس از پختن گوشتها را ریشه ریشه میکنیم سیب زمینی را نیز خلال کرده سرخ میکنیم زرشک را تفت میدهیم و کنا رمیگذاریم سپس یک پیاز کوچک را رنده کرده سرخ میکنیم گوشتها را داخل روغن ریخته و با رب تفت میدهیم و کمی از آب مرغ را به آن اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم و در آخر زرشک و سیب زمینی خلال را اضافه میکنیم و این مواد را با برنج که آبکش و دم کرده ایم مخلوط کرده در ظرف مورد نظر کشیده و آب زعفران روی آن میدهیم.
نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر