۱۳۸۸ مرداد ۱۶, جمعه

شیرینی توت

مواد لازم :

ـ بادام ۲ لیوان

ـ پودر قند ۲ لیوان

ـ گلاب ۸ الی ۱۰ قاشق

ـ شکر به میزان لازم

ـ خلال پسته به میزان لازم

ـ تخم خرفه به میزان لازم

طرز تهیه:

بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.

شیرینی توت

شیرینی توت

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر