مواد لازم :
ـ بادام ۲ لیوان
ـ پودر قند ۲ لیوان
ـ گلاب ۸ الی ۱۰ قاشق
ـ شکر به میزان لازم
ـ خلال پسته به میزان لازم
ـ تخم خرفه به میزان لازم
طرز تهیه:
بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر