مواد لازم: جوجه به وزن 750 گرم تا 1 كيلو :: 1 عدد روغن زيتون :: 2 قاشق سوپخوري آب ليمو :: 2 قاشق سوپخوري آب پياز رنده شده :: 2 قاشق سوپخوري نمك و فلفل :: به ميزان كافي زعفران حل شده :: به ميزان كافي طرزتهيه |
جوجه را قطعه قطعه كرده استخوانهاي درشت آنرا مي گيريم . روغن زيتون ، آب ليمو و آب پياز را به همراه نمك و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط كرده و جوجه را در اين سس مي خوابانيم . .
|
۱۳۸۸ مرداد ۲۵, یکشنبه
جوجه کباب ماهیتابه ای
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر